הפחזניות שלנו ..
מתכון לפחזניות ממולאות בקרם טונה.
מצרכים ל20 פחזניות.
1 כוס מים
100 גרם חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים
למלית
100 גרם טונה
20 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינת שמנת
מלח,פלפל שחור גרוס,
או במקום
עשבי תיבול.
שמיר/פטרוזיליה/עירית.
אופן ההכנה :
מרתיחים בסיר מים,חמאה ,סוכר,ומלח,מוסיפים קמח,בבת אחת ,ומערבבים כדקה עד שהבצק מתגבש לכדור ונפרד מהסיר.
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לצינון חלקי,ואז מוסיפים ביציים אחת אחת עד קבלת בלילה אחידה.
על תבנית מרופדת ,בנייר אפייה מזליפים עם שקית זילוף ופייה משוננת גבעות בקוטר 5 סמ במרווח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל25 דקות ,מצוננים ומחוררים ,את הפחזניות למילוי.
מלית
מערבבים את החומרים במערבל מזון עד ליצירת תערובת חלקה .
ומצננים לפני מלוי.
בתאבון !!!!!
מתכון לפחזניות ממולאות בקרם טונה.
מצרכים ל20 פחזניות.
1 כוס מים
100 גרם חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח
4 ביצים
למלית
100 גרם טונה
20 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינת שמנת
מלח,פלפל שחור גרוס,
או במקום
עשבי תיבול.
שמיר/פטרוזיליה/עירית.
אופן ההכנה :
מרתיחים בסיר מים,חמאה ,סוכר,ומלח,מוסיפים קמח,בבת אחת ,ומערבבים כדקה עד שהבצק מתגבש לכדור ונפרד מהסיר.
מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לצינון חלקי,ואז מוסיפים ביציים אחת אחת עד קבלת בלילה אחידה.
על תבנית מרופדת ,בנייר אפייה מזליפים עם שקית זילוף ופייה משוננת גבעות בקוטר 5 סמ במרווח.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל25 דקות ,מצוננים ומחוררים ,את הפחזניות למילוי.
מלית
מערבבים את החומרים במערבל מזון עד ליצירת תערובת חלקה .
ומצננים לפני מלוי.
בתאבון !!!!!
בלגו בר מציע חווית בילוי ייחודית עם דגש על שירות חם וביתי, מבחר אלכוהול עשיר, תפריט אוכל מעניין המוגש לצד האלכוהול ועיצוב מוקפד. כל אלה, בנוסף למוסיקה טובה וקהל בוגר ואיכותי, מעניקים למקום אווירה טובה, נעימה וביתית. בלגו בר פתוח בכל יום מהשעה 18:00 בערב ומאפשר לקהל הלקוחות הקבוע להגיע בסיום יום עבודה...וליהנות מקוקטייל משודרג המתאים לקיץ או מוויסקי איכותי בחורף.